Is uw interieur toe aan een volgende levensfase? Of hebt u hulp nodig bij een klus? Dan bent u bij Klussen & Stoffering Edgar van den Oosterkamp uit Vaassen aan het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring geeft Edgar u graag advies over uw interieur. Met zijn hands-on-mentaliteit en passie voor het vak klaart hij elke klus.

U kunt bij Klussen & Stoffering Edgar van den Oosterkamp terecht voor onder andere vloerbedekking, laminaat, PVC vloerafwerking, gordijnen, sauswerk, behangen, licht pleisterwerk, vinyl stoffering en voor alle overige klussen.

Open klantbeoordelingen over Stoffeerdersbedrijf Edgar

Laat hier uw recentie achter.

http://www.stoffeerdersbedrijf-edgar.nl/schrijf-beoordeling

WAT ZEGGEN DE KLANTEN....

Leveren en aanbrengen PVC vloer

Edgar heeft enige tijd geleden een pvc-vloer aangebracht nadat hij eerst de ondergrond zorgvuldig had geegaliseerd. inmiddels ligt de vloer er al een tijdje maar deze is nog als nieuw! zeer tevreden over het product en vooral degene die hem heeft aangebracht.

— Fam. Smit, Vaassen

Leveren en aanbrengen PVC vloer in badkamer

Edgar heeft bij ons een pvc vloer gelegd in de badkamer. We zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. Hij is betrouwbaar in zijn afspraken en beloftes en heeft de klus zeer netjes gedaan.
Klussen & Stoffering Edgar van den Oosterkamp is een aanrader.

— Fam. Brummel, Emst

Vloerrenovatie en logoborden

Verbouwing nieuwe kantoor nadert voltooiing. Toiletten bijna klaar. Schilderwerk ver gevorderd. Vloer ge√ęgaliseerd en bedrijfsborden hangen. 2 september verhuizen we. Spannend !! Met dank aan Richard Kool (schilder), Edgar van den Oosterkamp (borden en vloeren) en Jos van Nimwegen (voor de renovatie van de toiletten). Fijn als je zulke goede bedrijven ook als klant hebt!!

— Dhr. E. Gierman - Firma Fiducia Accountancy, Amersfoort

contact

Stoffeerdersbedrijf Edgar
Concertstraat 19
7323 KM Apeldoorn

KvK-nummer: 57011168

06 - 57 57 51 57