Het begon allemaal in 1990, toen Edgar na zijn timmer- en meubelmakeropleiding te hebben afgerond, op zoek ging naar een baan. Hij zocht een baan met uitdaging, een baan waarbij hij niet stil hoefde te zitten en een baan waarbij zijn twee rechterhanden goed van pas zouden komen. En die baan vond hij. Bij Bervoets Vaassen. “Met heel veel plezier heb ik daar een aantal jaren gewerkt. Ik heb ontzettend veel geleerd. Niet alleen vakinhoudelijk, maar vooral ook over mezelf”.

In 1993 tekende Edgar een contract bij Gewi Meubel- Tapijt- & Verfhandel in Voorst. De kennis die hij had opgedaan bij Bervoets kon hij hier goed gebruiken. Daarnaast leerde hij veel nieuwe dingen over het stoffeerders vak. “Ik ging elke dag met heel veel plezier naar mijn werk. Het was een onvergetelijke tijd”.

Na bijna vijftien dienstjaren bij Gewi, besloot Edgar de overstap te maken naar Decohome Van Triest in Vaassen. “Het aanbod van Frits van Triets om in mijn eigen woonplaats aan de slag te gaan kon ik niet weigeren. Het contract was snel getekend en het was een geweldige tijd waarin ik wederom veel geleerd heb”.
4 maart 2013 zal in de geschiedenisboeken van de familie van den Oosterkamp worden genoteerd als een heel bijzondere datum. Het is de datum waarop Edgar officieel voor zichzelf begint met zijn bedrijf Klussen & Stoffering Edgar van den Oosterkamp. Een droom is uitgekomen…

Open klantbeoordelingen over Stoffeerdersbedrijf Edgar

Laat hier uw recentie achter.

http://www.stoffeerdersbedrijf-edgar.nl/schrijf-beoordeling

contact

Stoffeerdersbedrijf Edgar
Concertstraat 19
7323 KM Apeldoorn

KvK-nummer: 57011168

06 - 57 57 51 57

Nieuw bij Stoffeerdersbedrijf Edgar

Climat Screen

Wij zijn sinds maart 2020 dealer van deze mooie techniek en willen u met plezier en vakkundigheid adviseren.
Maar vrijblijvend een afspraak met Edgar voor informatie.
Voor meer informatie zie de pagina zonwering of neem hier contact met edgar op.

IMG 20210312 WA0004